Miere de salcâm 435g conține vitaminele B1, B2, B6, B12, enzime, flavoane, flavonoide, compusi aromatici, fitohormoni, acizi organici (lactic, oxalic, citric, malic), dextrina, compuși ai azotului.
Proprietățile mierii de salcâm:
• energizant și tonic general natural
• are rol antiinflamator în afecțiunile respiratorii
• ameliorează stările de stres, oboseală și insomnie
• stimulează imunitatea și accelerează metabolismul lent
• calmează tusea și favorizează expectorația
• întreține sănătatea inimii și a sistemului digestiv
• indicată în perioadele de efort fizic și intelectual deosebit
• Poate fi consumată în ceai, cafea, lapte, limonadă, pe pâine cu unt și în diverse rețete culinare.
• Nu se administrează copiilor sub 1 an.
• Mierea nu se adaugă în lichide cu temperaturi ce depășesc 35-40 °C pentru a nu-i altera proprietățile terapeutice.
• Consultați sfatul medicului înainte de a introduce mierea în alimentația dumneavoastră dacă suferiți de diabet sau sunteți alergic la diferite produse apicole.
• Se păstrează la loc răcoros, ferit de lumină și căldură.
Mierea este obținută din stupi întreținuți pe principii ecologice.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.